Previous Next

Το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα AeroPress, powered by KUDU, ολοκληρώθηκε πρόσφατα με μια μεγάλη επιτυχία που άφησε τους παρευρισκόμενους ενθουσιασμένους.

    

Η φετινή διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Τεχνόπολης, ήταν ένα υπερθέαμα καφέ που συγκέντρωσε φιλόδοξους baristas και λάτρεις του καφέ από όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

    

Εδώ, συγκεντρώθηκαν για να διαγωνιστούν στην τέχνη του brewing χρησιμοποιώντας την αεροδυναμική μέθοδο AeroPress, με απόλυτο έπαθλο ένα πολυπόθητο εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AeroPress 2023 στη Μελβούρνη. Ωστόσο, πέρα από τον ανταγωνισμό, ήταν μια συγκινητική συγκέντρωση των λάτρεις του καφέ που ήρθαν για να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τον κόσμο του καφέ.

Η επιτυχία του 6ου Ελληνικού Πρωταθλήματος AeroPress δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη γενναιόδωρη υποστήριξη χορηγών και συνεργατών.

  


Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον επίσημο χορηγό μας, Comandante Grinder, για την παροχή Comandante Grinders στους τρεις κορυφαίους φιναλίστ μας και απολαυστικά καλούδια για όλους τους συμμετέχοντες!

  

Ο μεγάλος χορηγός μας, Profitec, αξίζει ιδιαίτερη αναγνώριση για την προσφορά μιας μηχανής espresso GO στον 1ο νικητή και για τη πλαισίωση του Brew Bar του διαγωνισμού, με τις εξαιρετικές μηχανές του καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στην BELCO Coffee για τη γενναιόδωρη παροχή των απίστευτων καφέδων της, τροφοδοτώντας όλους τους γύρους του διαγωνισμού και δίνοντας στους διαγωνιζόμενους μας την ώθηση που χρειάζονταν.

Μεγάλη αγάπη προς την YumTales για τις κομψές tote bags που προσέφερε στους 3 φιναλίστ μας!

Στην Qualita Unica, εκφράζουμε την ειλικρινή εκτίμησή μας για τη χορηγία τους και για τη σημαντική παρουσία τους στο Brew Bar μας. Η υποστήριξή τους ήταν ανεκτίμητη.

  

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Wellness Stores που είναι σταθερά δίπλα μας σε κάθε Πρωτάθλημα AeroPress, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της διαδικασίας ελέγχου νερού και πάντα με χαμόγελο – σας ευχαριστούμε!

  

Η εκδήλωσή μας έγινε ακόμα πιο ευχάριστη από την παρουσία της Flor de Cana και των καταπληκτικών κοκτέιλ ρούμι, τα οποία συνέβαλαν για μια ημέρα γεμάτη διασκέδαση.


  

Σε όλους τους υποστηρικτές μας,  El Cafe, Giesen Coffee Roasters σας ευχαριστούμε για την αμέριστη υποστήριξη και τις συνεισφορές σας.
Coffee Desk σας ευχαριστούμε για τους φετινούς fellow βραστήρες που βοήθησαν τους διαγωνιζόμενους μας να βρουν το δρόμο τους προς τη νίκη.

  

Η εκδήλωση έλαβε εκτεταμένη κάλυψη και προώθηση από τα μέσα ενημέρωσης, χάρη στους αφοσιωμένους συνεργάτες:

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη MeetMeUpStars όπου ως χορηγός επικοινωνίας και υποστηρικτής μας, ανέβασε την εκδήλωσή μας σε μεγαλύτερα ύψη με την κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης.

Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας εκτίμηση στους συνεργάτες μας στα μέσα ενημέρωσης: Snack &; Coffee, Savoir Ville, Neolaia, HuffPost και Provocateur. Σας ευχαριστούμε για την ανεκτίμητη υποστήριξή σας και για την προβολή της εκδήλωσής μας στα κανάλια σας.

Στο Athens Coffee Festival, ένα εγκάρδιο ευχαριστώ που μας φιλοξενήσατε και μας καλωσορίσατε για άλλη μια φορά στην πιο απίστευτη γιορτή καφέ!

Ο διαγωνισμός έγινε ακόμα πιο ξεχωριστός από τους μοναδικούς κριτές, οι οποίοι όχι μόνο έφεραν την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους αλλά έδωσαν στην εκδήλωση την εκπληκτική τους διάθεση.

       

Αθανάσιος Νικολής / Κώστας Καλαφατάς / Σώτος Μιχαήλ / Σταύρος Λαμπρινίδης / Χρήστος Λουκάκης / Γιώργος Μακρόπουλος / Σαβίνα Γιάχγια / Χρήστος Ντούβας / Γιώργος Δεληχρήστος / Νίκος Κανακάρης / Δημήτρης Παντελής / Δημήτρης Καραμπάς

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Σταύρο Λαμπρινίδη για την εξαιρετική παρουσίαση και το μοναδικό του χιούμορ που πρόσθεσε γοητεία στον διαγωνισμό.

Ο Νίκος Κώνστας ξεσήκωσε τα decks με τη μουσική του και ο Γιάννης Ρούσσος πρόσθεσε χιούμορ με τις stand-up comedy παραστάσεις του κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

  

Συγχαρητήρια στους 3 φιναλίστ – 3η θέση Γιάννης Γαλιατσάτος, 2η θέση Στοφόρος Νίκος και στην 1η θέση ο Στέλιος Αντωνίου, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής ανάμεσα σε 54 διαγωνιζόμενους και θα εκπροσωπήσει υπερήφανα την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AeroPress στη Μελβούρνη τον Δεκέμβριο.

      

Ένα τεράστιος ευχαριστώ στην αφοσιωμένη ομάδα πίσω από τα παρασκήνια, συμπεριλαμβανομένων runners, γραφίστες, ηχοληπτών και τους ανθρώπους που συντόνισαν όλο τον διαγωνισμό. Εργάστηκαν ακούραστα για να κάνουν αυτόν τον διαγωνισμό έναν από τους πιο επιτυχημένους μέχρι σήμερα.

Καθώς αποχαιρετάμε αυτό το απίστευτο γεγονός, ανυπομονούμε για το τι θα φέρει η επόμενη χρονιά με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και εορτασμούς.

Το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα AeroPress δεν ήταν απλά ένας διαγωνισμός.
Ήταν μια γιορτή του καφέ, της φιλίας και της ζωντανής κοινότητας του καφέ. Οι διαγωνιζόμενοι, προερχόμενοι από διάφορες εταιρίες καφέ, συναντήθηκαν για να γιορτάσουν τον καφέ και λειτούργησαν ως ενιαία ομάδα. Οι χορηγοί, οι συμμετέχοντες, οι κριτές και οι ήρωες πίσω από τα παρασκήνια της εκδήλωσης ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ευτυχίας, διασκέδασης και γιορτής.

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους τους χρόνου με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.