Previous

Ο κόσμος του καφέ είναι τόσο περίπλοκος όσο και σαγηνευτικός. Σε αυτό το πλαίσιο, η πιστοποίηση Q Arabica Grader αποτελεί φάρο τεχνογνωσίας και αριστείας. Στην KUDU Coffee Roasters, δεν προσφέρουμε απλώς ένα μάθημα. Παρέχουμε μια πύλη προς την κυριαρχία στην τέχνη του καφέ.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η πιστοποίηση Q Arabica Grader;

Η πιστοποίηση Q Arabica Grader είναι ένα διακεκριμένο σήμα επαγγελματικής επιτυχίας στην παγκόσμια βιομηχανία καφέ. Είναι μια απόδειξη της ολοκληρωμένης γνώσης και ικανότητας ενός ατόμου στην αξιολόγηση της ποιότητας του καφέ. Αυτή η πιστοποίηση:

 • Εξασφαλίζει συνέπεια και ποιότητα:
  Οι Q Graders είναι εξοπλισμένοι για να διατηρούν τα υψηλά πρότυπα του specialty καφέ. Εξασφαλίζουν συνέπεια και ποιότητα σε όλους τους τομείς, από τη φάρμα μέχρι το τελικό φλυτζάνι.
 • Διευκολύνει το καλύτερο εμπόριο:
  Με την ακριβή ταξινόμηση του καφέ, οι Q Graders βοηθούν τους παραγωγούς να κατανοήσουν την αξία του προϊόντος τους, προωθώντας το δίκαιο εμπόριο και βελτιώνοντας την πρόσβαση στην αγορά.
 • Ενισχύει την επαγγελματική αξιοπιστία:
  Η κατοχή πιστοποίησης Q Grader ανυψώνει την επαγγελματική θέση ενός ατόμου στη βιομηχανία καφέ, ανοίγοντας πόρτες σε νέες ευκαιρίες και αναγνώριση.

Τα σεμινάρια μας: Η ποιότητα του καφέ σε βάθος

Η KUDU Coffee Roasters, έχοντας αποκτήσει την πιστοποίηση ως εκπαιδευτικό κέντρο CQI, φιλοξενεί δύο αυτοτελή κύκλους σεμιναρίων Q Arabica Grader στις παρακάτω ημερομηνίες:

 • 1ο αυτοτελές σεμινάριο:
  9 - 14 Μαρτίου 2024
 • 2ο αυτοτελές σεμινάριο:
  15 - 20 Μαρτίου 2024

 

Σε βάθος επισκόπηση μαθημάτων

Το μάθημα Q Arabica Grader στην KUDU Coffee Roasters, είναι σχολαστικά δομημένο, εξασφαλίζοντας μια διεξοδική και καθηλωτική μαθησιακή εμπειρία:

 1. Κατανόηση των αισθητηριακών χαρακτηριστικών του καφέ: Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για το ευρύ φάσμα γεύσεων και αρωμάτων στον καφέ, πώς να τα αναγνωρίσουν και την επιστήμη πίσω από αυτές τις αισθητηριακές εμπειρίες.
 2. Προηγμένες τεχνικές γευσιγνωσίας:
  Το μάθημα εμβαθύνει σε επαγγελματικά πρωτόκολλα γευσιγνωσίας, διδάσκοντας στους συμμετέχοντες πώς να αξιολογούν τον καφέ όπως οι ειδικοί.
 3. Βαθμολόγηση πράσινου καφέ:
  Η κατανόηση της ποιότητας του πράσινου καφέ είναι ζωτικής σημασίας. Αυτή η ενότητα καλύπτει τον τρόπο αξιολόγησης των κόκκων πράσινου καφέ για ελαττώματα και ποιοτικά χαρακτηριστικά.
 4. Αξιολόγηση καβουρδισμένου καφέ:
  Μάθετε τις πτυχές της αξιολόγησης του καβουρδισμένου καφέ, συμπεριλαμβανομένου του χρώματος, του αρώματος και της αναγνώρισης ελαττωμάτων.
 5. Επεξεργασία και ο αντίκτυπός της:
  Ανακαλύψτε πώς οι διαφορετικές μέθοδοι επεξεργασίας επηρεάζουν το γευστικό προφίλ και την ποιότητα του καφέ.
 6. Πρακτική εξάσκηση:
  Το μάθημα περιλαμβάνει εκτεταμένες πρακτικές συνεδρίες, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε πραγματικές συνθήκες.

 

                                                                                           

 

Γνωρίστε την αξιότιμη εισηγήτρια μας: Lucy Bai Fang Επικεφαλής αυτών των σεμιναρίων είναι η Lucy Bai Fang, μια διάσημη Q Instructor της οποίας η εμπειρία στην αξιολόγηση της ποιότητας του καφέ είναι απαράμιλλη. Η Lucy φέρνει μια πλούσια εμπειρία και ένα βαθύ πάθος για τον καφέ. Το στυλ διδασκαλίας της είναι τόσο ελκυστικό όσο και ενημερωτικό, καθιστώντας τις πολύπλοκες έννοιες προσιτές σε όλους. Υπό την καθοδήγησή της, όχι μόνο θα μάθετε τις τεχνικές πτυχές της βαθμολόγησης του καφέ, αλλά και θα αναπτύξετε μια βαθύτερη εκτίμηση για την τέχνη και την επιστήμη του καφέ.


Σημασία των πρακτικών αξιολογήσεων
Το μάθημα Q Arabica Grader δεν αφορά μόνο τις θεωρητικές γνώσεις. Δίνει έμφαση στην πρακτική μάθηση. Αυτή η προσέγγιση διασφαλίζει ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να εφαρμόσουν τις δεξιότητές τους σε πραγματικές καταστάσεις, καθιστώντας την πιστοποίηση τόσο σχετική όσο και πρακτική.

                                                                                   

Γιατί να επιλέξετε την KUDU Coffee Roasters για την πιστοποίηση Q Arabica Grader; 

Στην KUDU Coffee Roasters, αναγνωρίζουμε τη σημασία της εκπαίδευσης στην ποιότητα του καφέ και δεσμευόμαστε να παρέχουμε ένα εξαιρετικό μαθησιακό περιβάλλον. Η πιστοποίησή μας ως εγκατάσταση CQI είναι αποτέλεσμα αυτής της δέσμευσης και αποτελεί το θεμέλιο για την προσφορά υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης. Επιλέγοντας την KUDU για την πιστοποίηση Q Arabica Grader, εγγυάστε ότι λαμβάνετε μια εκπαίδευση που βασίζεται σε αυστηρά διεθνή πρότυπα ποιότητας και εμπειρία. 

Συμπέρασμα 

Η πιστοποίηση Q Arabica Grader δεν αποτελεί απλώς μια επαγγελματική επιτυχία, αλλά μια ευκαιρία να εξελιχθείτε επαγγελματικά στον κλάδο του καφέ. Με την κατάκτηση αυτής της πιστοποίησης, αποκτάτε βαθύτερη κατανόηση των διαδικασιών και των προδιαγραφών ποιότητας που καθορίζουν την αξία ενός καφέ, ενισχύοντας τη θέση σας στην αγορά. Η KUDU Coffee Roasters προσφέρει την ιδανική πλατφόρμα για να επιτύχετε αυτόν τον στόχο, με μια εκπαιδευτική εμπειρία που είναι τόσο περιεκτική όσο και πρακτική. 

Συμμετοχή;
Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε αυτό το μοναδικό ταξίδι καφέ και θέλετε να γίνετε πιστοποιημένος Q Arabica Grader, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kudu.gr για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες εγγραφής.