Previous

Ο Cold Brew είναι ένα ρόφημα που πλέον έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και αποτελεί την βασική επιλογή όλων εκείνων που αγαπούν τον καφέ φίλτρου και θέλουν να τον απολαμβάνουν και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Cold Brewing, είναι μια μέθοδος αργής παρασκευής καφέ όπου προσφέρει μια ιδιαίτερη και μοναδική γευστική εμπειρία.

Για να καταλήξει ο Cold Brew στο φλιτζάνι σου θέλει περίπου 16 με 24 ώρες. Κατά τη διαδικασία παρασκευής του, ο καφές μουλιάζει σε νερό θερμοκρασίας δωματίου ή και πιο κρύο.  Όσο περισσότερο παραμείνει στο νερό, τόσο πιο δυνατή η ένταση και το άρωμά του.

Σε σύγκριση με άλλα είδη καφέ, η παρασκευή του είναι πιο χρονοβόρα, αλλά το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει και θα δεις πως πραγματικά κάθε σταγόνα του μετράει! Λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας του νερού και του χρόνου που απαιτεί η παρασκευή του, απελευθερώνονται όλα τα αρώματα και αναδεικνύονται τα γευστικά χαρακτηριστικά του καφέ.

Επιπλέον, στα θετικά του Cold Brew συγκαταλέγεται τόσο το ότι μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για δύο με τρεις μέρες αλλά και το ότι μπορείς να τον ετοιμάσεις στο σπίτι. Αρκεί βέβαια να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό. Για το λόγο αυτό σου προτείνουμε το Asobu Cold Coffee Brewer, που ήρθε να απλοποιήσει τα πράγματα. Φορητό, εύχρηστο και πάνω απ’ όλα φτιαγμένο από ποιοτικά υλικά. Όποια μέθοδο και αν προτιμήσεις, ζεστής ή κρύας εκχύλισης, το Asobu Cold Coffee Brewer θα εκχυλίσει 900ml ροφήματος στο ισοθερμικό server του από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10, το οποίο χάρη στο αεροστεγές καπάκι που το συνοδεύει μπορείς να το πάρεις μαζί σου παντού!  

Σου προτείνουμε να ξεκινήσεις με τους παρακάτω καφέδες:

Καλή απόλαυση!