Previous Next

Η Blanxart ξεκίνησε το ταξίδι της το 1954 στη Βαρκελώνη και από τότε συνεχίζει να δημιουργεί μια από τις καλύτερες σοκολάτες στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Με τη συνεχή αφοσίωσή τους στη διαδικασία και τις αγνές πρώτες ύλες, έχουν δημιουργήσει μια εταιρεία που λειτουργεί με τις ίδιες αξίες όλα αυτά τα χρόνια.

        

Η Blanxart δημιουργεί σοκολάτες αποκλειστικά με κακάο μιας και μοναδικής προέλευσης, για να ενισχύσει τη μοναδικότητα κάθε μιας από τις συνταγές.

Ακολουθώντας τη διαδικασία Bean to bar, η Blanxart ελέγχει όλη τη διαδικασία: από την επιλογή κακάο σε μικρές φυτείες, το αργό καβούρδισμα στις εγκαταστάσεις τους, μέχρι τη συσκευασία της σοκολάτας.

Bean to chocolate είναι η διαδικασία που ξεκινά όταν ο τεχνίτης διαλέγει τους κόκκους κακάο και τους μεταποιεί σε σοκολατένιες μπάρες και σοκολάτες που θα συσκευάσει και θα πουλήσει ο ίδιος.

Είναι μια βιοτεχνική παραγωγική διαδικασία που απαιτεί ιδιαίτερη γνώση του προϊόντος, υπομονή, προτεραιότητα στην ποιότητα και θέληση να προσφέρει το καλύτερο κακάο.

Η Blanxart είναι πιστή σε αυτή την προσέγγιση, ποντάροντας σε ανώτερη σοκολάτα επιλεγμένης προέλευσης.

      

Η συνεργασία μας με την Blanxart ήταν αναπόφευκτή , εφόσον ανακαλύψαμε πως μοιραζόμαστε ακριβώς τις ίδιες αξίες, από την συλλογή της πρώτης ύλης μέχρι την τελική συσκευασία.

Συνεργασία με μικρές φάρμες σε όλο τον κόσμο που μας προσφέρουν εξαιρετικές πρώτες ύλες, επεξεργασία και καβούρδισμα των κόκκων καφέ και κακάο αντίστοιχα, με μοναδικό στόχο, την προσφορά ενός εξαιρετικής ποιότητας προϊόντος για όλους.  

Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα την Blanxart καθώς και απίστευτους γευστικούς συνδυασμούς καφέ με σοκολάτα εδώ.

Καλή απόλαυση!