Previous Next

Ο χώρος της εστίασης μπορεί να πλήττεται, αλλά εμείς αναζητήσαμε τρόπους να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, διατηρώντας πάντα τον αρχικό μας σκοπό: να εμπνέουμε την αγάπη για τον καφέ εξαιρετικής ποιότητας και να επικοινωνήσουμε στον κόσμο ότι ο εκλεκτός καφές είναι μια προσιτή πολυτέλεια και απόλαυση για όλους.

 

Στροφή στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής, αποφασισαμε να φτιάξουμε ένα δυνατό και διαφορετικό e-shop, που μέσα του βρίσκεις ό,τι αφορά τον καφέ, ώστε να μην σταματήσει στιγμή ο κόσμος να έχει πρόσβαση στον καλό καφέ, έστω και από το σπίτι του. 

Η στροφή στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά και στις επικοινωνιακές λύσεις που δίνει το διαδίκτυο, ήταν μονόδρομος. Εφόσον η άμεση επικοινωνία τόσο με τους πελάτες, όσο και με τους παραγωγούς του καφέ αυτή την στιγμή έχει μπει σε παύση, έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε άλλα μέσα για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε με το ίδιο πάθος εκλεκτής ποιότητας καφέ.

 

Αναζήτηση εκλεκτών κόκκων καφέ με εναλλακτικό τρόπο

Μέχρι τώρα η ομάδα μας ταξίδευε σε χώρες που ευδοκιμεί ο καφές, ακόμη και σε μικρά χωριά, ώστε να προμηθευτεί κάτι μοναδικό. Η αναζήτηση εξαιρετικών κόκκων καφέ στον κόσμο είναι προτεραιότητά μας. Όμως, τώρα που τα ταξίδια στο εξωτερικό αναβλήθηκαν και δεν μπορούμε να επισκεφθούμε τις φάρμες από κοντά, διατηρούμε επικοινωνία με τους παραγωγούς μέσω διαδικτύου. Εκείνοι μας στέλνουν δείγματα της σοδειάς τους για να δοκιμάσουμε, τα καβουρδίζουμε, βρίσκουμε το ιδανικό roast προφίλ και αν ανταποκρίνονται στα γευστικά κριτήρια που έχουμε ορίσει εξαρχής, τότε ο νέος καφές εισέρχεται και επίσημα στο δίκτυο της Kudu. Έτσι, νέοι καφέδες δεν σταματούν να έρχονται ποτέ και με αυτόν τον τρόπο το e-shop μας ανεφοδιάζεται συνεχώς. 

 

Λεπτομερείς περιγραφές και ευχάριστοι τρόποι να βρεις τον καφέ που σου ταιριάζει

Το e-shop μας είναι το “στέκι” για όλους τους aficionados του καλού καφέ. Κάθε καφές έχει πλούσιες πληροφορίες και περιγραφές για τα αρώματα και τις επιγεύσεις, διευκολύνοντας την ιχνηλασιμότητα του ιδανικού καφέ για τα γούστα του καθένα. 

Έχουμε όμως, προνοήσει και για όσους δυσκολεύονται να διαλέξουν, δημιουργώντας τον Coffee Guru. Μέσω μερικών απλών ερωτήσεων, ο Coffee Guru προτείνει κάποιους καφέδες που θα σου αρέσουν με βάση τις απαντήσεις που έχεις δώσει.

 

Καφές on demand

Το σίγουρο είναι ότι όποιο καφέ και αν επιλέξεις, έρχεται στο σπίτι σου φρεσκοκαβουρισμένος με τα αρώματα του να ξεχειλίζουν ακόμη και από τη σφραγισμένη συσκευασία. Αυτό συμβαίνει γιατί όλοι οι καφέδες μας καβουρδίζονται on demand. Από τη στιγμή που παραγγέλνεις, οι roasters της ομάδας  μας επιστρατεύονται, ώστε να καβουρδίσουν τον καφέ σου και να σου παραδοθεί με μεταφορικά βαν της εταιρείας. Έτσι, ο καφές που φτάνει σπίτι σου είναι καβουρδισμένος από 3 έως το πολύ 7 ημέρες πριν, που σημαίνει ότι οι γεύσεις και τα αρώματά του είναι ακόμα ζωντανά, σε αντίθεση με καφέδες του εμπορίου που έχουν καβουρδιστεί τουλάχιστον ένα μήνα πριν και παραμένουν στα ράφια του σούπερ μάρκετ για καιρό, χάνοντας κάθε ιδιαιτερότητά τους.

 

DIY tips

Για να βοηθήσουμε τους λάτρεις του καλού καφέ στο σπίτι, έχουμε δημιουργήσει μια σειρά από βίντεο στα οποία οι barista trainers της εταιρείας μας δίνουν step by step οδηγίες για να φτιάξετε τον τέλειο καφέ στο σπίτι, προσφέροντας έτσι εκτός από την εκλεκτή πρώτη ύλη και τις εξειδικευμένες γνώσεις μας. Γιατί πιστεύουμε ότι η απόλαυση πρέπει να μοιράζεται. 

 Στο e-shop έχουμε συγκεντρώσει επίσης, μερικά από τα καλύτερα επαγγελματικά μηχανήματα της αγοράς, που μπορούν να αναδείξουν τις γεύσεις και τα αρώματα των καφέδων με τον καλύτερο τρόπο.

 Η ομάδα της Kudu Coffee Roasters  σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε την εμπειρία του αγαπημένου σας coffee shop στο σπίτι μέσω ενός εύχρηστου online shop γεμάτο με μοναδικούς καφέδες από όλο τον κόσμο. Γιατί ο καφές μπορεί να είναι μια απλή, καθημερινή απόλαυση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε “εκπτώσεις” στην ποιότητά του.

Βρείτε όλους τους καφέδες μας εδώ